Workshop Hoe simpel kan het misgaan?

Herken je dat? Misschien nog nét te weinig conflict voor een echte ruzie maar lekker loopt het niet. Een opmerking kan onbedoeld totaal verkeerd uitpakken. Hoe lastig kan het dan zijn voor mensen om weer op een goede wijze met elkaar in gesprek te komen.

Tijdens deze workshop met Trainingsacteurs Alice Faber (Het Eerste Bedrijf) en Jildou Mulder en Trainer Verbindende Communicatie Judith Bos (Accent Mediation), krijg je te zien hoe makkelijk het mis kan gaan, wat je kan doen om dat te voorkomen en hoe je anderen kan helpen om weer met elkaar in gesprek te komen. 

Deelname aan deze workshop is gratis.

Stuur deze uitnodiging door naar Noorderlink-collega’s!

Programma

  • 9.00 uur inloop
  • 9.15 interactief programma met pauze
  • 12.00 uitleg over het Platform en de Mediators Pool
  • 12.15 netwerken met eenvoudige lunch

Geef je op via deze link:

https://noorderlink.congrezzo.nl/workshop-platform-mediation

Aangeboden door Platform Mediation Noorderlink

UITNODIGING PLATFORM MEDIATION NOORDERLINK
WOENSDAG 1 DECEMBER 9.00 – 13.00
HARM BUITERPLEIN 1, GRONINGEN
Goed bereikbaar per trein: t.o. station Euroborg Groningen.
Betaald parkeren in Parkeergarage Station Euroborg

Het Platform Mediation is voor medewerkers die ondersteunen bij ‘gedoe’ in de werkomgeving. In dit Platform wisselen we kennis en ervaring uitwisselen bij het omgaan met conflicten. https://noorderlink.nl/platform-mediation

De Mediators Pool is het kloppend hart van het Platform mediation. De Mediators Pool bestaat uit gekwalificeerde mediators van bij Noorderlink aangesloten organisaties. De mediators zijn neutraal en onafhankelijk. Ze ondersteunen bij het oplossen van conflicten tussen medewerkers, tussen leidinggevende en medewerker of binnen een team.

mediatorspool@noorderlink.nl