Ouderschapsplan

Een ouderschapsplan is wettelijk verplicht in het geval er minderjarige kinderen zijn op het moment dat de ouders gaan scheiden. In het ouderschapsplan worden afspraken gemaakt over:

  • de omgang met de kinderen(omgangsregeling
    (wanneer zijn zij bij de vader en wanneer bij de moeder)
  • het hoofdverblijf en het gezag
  • de verantwoordelijkheden van elk van de ouders
  • de kinderalimentatie
  • de omgang met elkaar in relatie tot de kinderen
  • de school, de sport, opvoeding en zorg

In onderstaand filmpje legt Mr. Judith Bos uit wat Accent Mediation voor kinderen kan betekenen tijdens de scheiding en hoe ze hierin te werk gaat.

[/et_pb_text][et_pb_video src=”http://dev.accentmediation.nl/wp-content/uploads/2020/03/Hoe-gaat-het-met-de-kinderen-tijdens-een-scheiding-1.mp4″ image_src=”http://dev.accentmediation.nl/wp-content/uploads/2020/03/Screenshot-video-kinderen-in-echtscheiding.png” play_icon_color=”#e02b20″ thumbnail_overlay_color=”rgba(0,0,0,0.6)” _builder_version=”4.3.4″ global_colors_info=”{}”][/et_pb_video][et_pb_text _builder_version=”4.4.2″ global_colors_info=”{}”]

Accent Mediation werkt in de regio Groningen, Friesland en Drenthe, is aangesloten bij de MFam, de Nederlandse Vereniging van familiemediators en is tevens bevoegd te werken in het kader van de gesubsidieerde rechtsbijstand.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of wilt u eens met ons in gesprek neem dan contact op met een van onze mediators.
Ook kunt u ons een email zenden. Deze kunt u sturen naar info@accentmediation.nl.

Accent Mediation werkt in de regio Groningen, Friesland en Drenthe en via online mediation in heel Nederland.